fbpx

KØB BILLETTER TIL DEM DU HOLDER AF

Du kan naturligvis altid købe flere billetter til 60dage.dk. Det koster 149 kr. pr. deltager og du kan købe lige så mange billetter du ønsker. Du vil modtage dine billetter i form af billetkoder som kan bruges ved tilmelding online på 60dage.dk.
KLIK HER FOR AT KØBE BILLETKODER

LAV DIT EGET GAVEKORT

Hvis du har en billetkode til profiloprettelse på 60dage.dk, så kan du downloade vores gavekort skabelon, printe den ud og skrive din billetkode midt på gavekortet. Så har du verdens sundeste gave til en du holder af.
KLIK HER FOR AT DOWNLOADE SKABELONEN

DOWNLOAD POINTSYSTEMET FOR 2019

Når du gennemfører det digitale sundhedstjek i app’en, får du din bodyage og din personlige pointmålsætning. Men hvordan samler du point under 60dage.dk? Det kan du få svaret på ved at downloade pointsystemet for 2019. Det vil være en rigtig god ide at downloade og studere dette inden vi starter 14. januar 2019.
KLIK HER FOR AT DOWNLOADE POINTSYSTEMET

DOWNLOAD 60DAGE.DK BROCHUREN

Hvis du vil vide mere om hvordan 60dage.dk fungerer og hvordan det hele kommer til at foregå, så kan du downloade vores introduktionsbrochure og blive klogere. Brochuren indeholder generel information, pointsystem og roadmap fra start til slut.
KLIK HER FOR AT DOWNLOADE BROCHUREN
Har du spørgsmål til 60dage.dk?