fbpx

ET STÆRKT FUNDAMENT

60dage.dk er en digital sundhedskampagne der baserer sig på sundhedsteknologi fra 7peaks Global. Platformen har stået bag sunde resultater i danske og udenlandske virksomheder for sammenlagt mere end 250.000 ansatte.

HVAD KAN DIN VIRKSOMHED FÅ UD AF 60DAGE.DK?

GIV DINE ANSATTE EN GOD START PÅ 2019!

Når vi slipper teknologien bag 60dage.dk løs i danske virksomheder, er det ikke unormalt at vi sænker sygefraværet med 10%, øger arbejdsglæden med 20% og sænker stressniveauet med 30%. Med 60dage.dk kampagnen får du muligheden for at give dine ansatte, og din virksomhed, den bedst tænkelige start på 2019.

60dage.dk er ikke bare endnu en skridttællerkampagne eller en buket af løftede pegefingre. 60dage.dk er både et komplet servicecheck af den enkelte ansattes livsstil og en effektiv platform for optimering af gode vaner samt eliminering af de vaner der står i vejen for toppræstationer og mentalt overskud i dagligdagen.

Vi har gjort det simpelt og attraktivt for din virksomhed at deltage i kampagnen. Simpelt fordi det eneste du skal gøre er at bestille en billetkode for at komme i gang. Attraktivt fordi det maksimalt kan koste dig 129 kr. + moms at hjælpe dine ansatte med at blive den bedst tænkelig udgave af sig selv.

VÆLG DEN LØSNING DER PASSER TIL DIN VIRKSOMHED

Billetkode til dine ansatte

99 kr. + momsper person ved minimum 10 personer
  • Hvis du vil købe adgang til mindre end 50 ansatte, er dette den bedste løsning. Du modtager en billetkode du kan uddele blandt dine ansatte, som så kan melde sig til kampagnen uden at skulle betale selv. Du får:
  • 1 x billetkode der gælder for det antal ansatte du vil give adgang til kampagnen.

1 + 1 GRATIS Gavekort og brochure

119 kr. + momsper person ved mindst 50 personer
  • Hvis du skal købe adgang til minimum 50 ansatte, kan du med fordel vælge denne løsning, hvor du modtager trykte gavekort og brochurer til omdeling blandt dine ansatte. Gavekortet gælder for 2 personer, men du betaler kun for 1 person. Du får:
  • 1 x gavekort med 2 billetkoder pr. ansat.
  • 1 x 60dage.dk brochure pr. ansat.

1 + SELECT kampagne t-shirt

129 kr. + momsper person ved mindst 50 personer
  • Hvis du virkelig vil forkæle dine ansatte og minimum skal købe adgang til minimum 50 personer, kan du vælge denne løsning, hvor du får den officielle kampagne træning t-shirt fra SELECT med i købet. Du får:
  • 1 x billetkode der virker til ønsket antal ansatte.
  • 1 x SELECT 60dage.dk kampagne t-shirt pr. ansat.
  • 1 x 60dage.dk brochure pr. ansat.

DOWNLOAD 60DAGE.DK BROCHUREN

60Dage.dk brochuren giver et hurtigt overblik over hvordan kampagnen fungerer og hvad du som deltager kan forvente at få ud af at deltage. Hvis du vælger at lade dine ansatte deltage, anbefaler vi at du bestiller en brochure til dine ansatte, så de får mulighed for at vide mere om kampagnen inden de melder sig til.
DOWNLOAD BROCHUREN HER

FÅ INSPIRATION TIL HVORDAN DIN VIRKSOMHED FÅR MEST UD AF 60DAGE.DK

Kontakt os i dag

Professionel vejledning

Jesper Nyholm er direktør i virksomheden bag 60dage.dk og har stået bag digitale sundhedskampagner for flere end 250.000 danskere.

Jesper og hans team har leveret interne digitale sundhedskampagner til en række af landets største virksomheder. Jesper står til rådighed hvis du ønsker mere information om mulighederne med kampagnen.

Kontakt os hvis du vil vide mere om digitale sundhedskampagner